About me

Over Amy’s Webdesign

Met mijn passie voor webdesign, is het mijn doel om uw bedrijf mooi en toegankelijk te maken.
Ik ga voor een persoonlijke aanpak, wat vertrouwen tussen u,de klant, en mezelf creëert.
Aan de hand van een eerste persoonlijk gesprek, waarin ik luister naar uw wensen, kan ik ook beter inschatten welke richting we kunnen uitgaan om uw website volledig naar uw smaak te kunnen maken en zo het gepaste cliënteel voor uw zaak te bereiken.

Als zaakvoeder is het succes van uw bedrijf prioriteit en hierbij wil ik u helpen!

Veelgestelde vragen

Welke diensten worden aangeboden?
  • Webdesign
  • Marketing
  • Webdevelopment
  • Webshop & E-commerce
  • Webhosting

Klik hier voor verdere uitleg

Hoe lang duurt het om een website te maken?

De tijdsduur om een website te maken kan variëren tussen 1 en 2 weken, dit kan afhangen van de wensen en vrije tijd van de klant. Als bedrijfsleider is het soms moeilijk om direct te kunnen antwoorden op mails, waardoor het soms wat langer kan duren eer ik de info heb die op de website terecht moet komen, de klant moet ook tijd vrij kunnen maken om alle tekst en inhoud van de website door te kunnen geven die op de website moeten komen. Na ontvangst van alle inhoud en goedkeuring van de website door de klant, doe ik mijn uiterste best om de website zo snel mogelijk te kunnen lanceren.

Wat is de prijs?

Een vaak -veel te vroeg- gestelde vraag tijdens een eerste gesprek is het kostenplaatje, waar ik dan ook niet meteen een duidelijk antwoord op kan geven, aangezien de prijs afhangt van zoveel verschillende factoren.
Ik wil gerust een vrijblijvende offerte opmaken, nadat u mij wat info gegeven heeft over wat u allemaal wenst van de website. 

Ervaring

-2 jaar actief
-Samenwerking met top-freelancers!

Aanbod

-Persoonlijke samenwerking
-Snelle service
-Topkwaliteit voor een betaalbare prijs